STALO SE VE ČTVRTEK: Městská policie se po dvou měsících dozvěděla, že...

STALO SE VE ČTVRTEK: Městská policie se po dvou měsících dozvěděla, že na hřišti jsou poničené značky

 

Vimperská městská policie (MP) přišla dnes, ve čtvrtek 21. září, s objevnou informací pro veřejnost. Na svém facebookové profilu (webové stránky MP Vimperk jsou nefunkční) zveřejnila tuto zprávu:

Poničené dopravní značení řešili strážníci dne 15. září 2017 na dětském dopravním hřišti, kdy osobně přišel nahlásit školník ze základní školy v parku, který strážníkům sdělil, že jsou na tomto dopravním hřišti zohýbavé některé značky. Strážníci provedli dokumentaci přestupku a celou věc nahlásili rovněž správci hřiště. Po zjištění pachatele bude přestupek řešen ve správním řízení. Rovněž děkujeme oznamovateli za spolupráci.

Za redakci MAGAZÍNU Za krásnější Vimperk si skromně dovoluji upozornit vedení radnice i samotné MP, že fotogalerii zohýbaných značek na dopravním hřišti jsme zveřejnili již 23. července zde: VŠÍMAVÝ OBJEKTIV: Sobotní pohlednice z dopravního hřiště v městském parku ve Vimperku. 

Jak je tedy patrné, zatímco náš fotoreportér byl zavčasu všímavý, lidé placeni z veřejných peněz za to, že v barvách radnice slouží občanům a obhospodařují či hlídají společný majetek, potřebovali na zjištění vandalského činu takřka dva měsíce. Také vedení sousední školy si dalo na čas. Inu…. ale raději už bez komentáře…

Zdeněk JUNGVIRT

Foto: Leoš RUSS – Za krásnější Vimperk

 

 

0 0 votes
Hodnocení článku
Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře