RECEPTY ZE ŠUMAVSKÉ VESNICE: Co bude dnes dobrého k obědu? Zaječí guláš podávaný s pečivem
Suroviny: Přední maso ze zajíce, 3 lžíce sádla, 3 cibule, 10 dkg uzeného bůčku, 1 lžíce sladké mleté papriky, 1 lžíce hladké mouky, 2 lžíce rajčatového protlaku, 3 lžíce kysané smetany, sůl
Postup: Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, bůček a upečeme do růžové barvy. Zaprášíme moukou, paprikou, osolíme, osmahneme a zalijeme vývarem nebo vodou. Zvolna dusíme minimálně 1 ½ hodiny. Když je maso měkké, přidáme smetanu s protlakem a lehce provaříme. Podáváme s pečivem.
Připravuje: Lucie KOHOUTOVÁ
Odebírat
Login
0 Komentáře